Om mig

HEALEREN ...

Personlig udvikling har altid været en naturlig del af mit liv, hvor jeg især har arbejdet med healing og kunsten som udtryksform.

For mig er kombinationen af healing og kunst ganske enkelt fantastisk. Mental og kreativ energi forstærkes og sættes fri. Gennem mine evner indenfor healing og gennem kunsten, får jeg lov at give omsorg og inspiration til et andet menneske, hvilket fylder mig med stor glæde og taknemmelighed.

De sidste 15 år er jeg blevet inspireret, vejledt og coachet af mange spændende mennesker. Alle har de haft indflydelse på min udvikling. Det har været en hård og lærerig rejse, som har gjort mig til den person jeg er i dag.

Med uddannelser og kurser har jeg et godt fundament til at støtte dig i den udvikling, du ønsker.

Mit fokus som healer er at arbejde til dit ”højeste bedste”.

At hjælpe dig til at give slip på det, som begrænser dig, så du kan leve det liv, du ønsker.

Mine titler og rejser

Reiki-healing – v. Anne Windfeldt

Unicorn healing uddannelse – v. Anne Windfeldt

Access Consiousness Body Proces Facilitator – v. Mette Barfoed

Access Consiousness Bars Proces Facilitator - v. Mette Barfoed

Kanalisering uddannelse – v. Anne Windfeldt

Masterclass healing uddannelse – v. Anne Windfeldt

Mit navn er Tina Vestergaard.
Jeg er født i 1962 og har hele mit liv boet på Amager. Udover kunst og healing har jeg mange års erfaring som receptionist.

KUNSTNEREN ...

Jeg er autodidakt kunstmaler med stor lyst til at tegne, male og undervise i maleri.

Lysten til at tegne og male har altid ligget dybt i mig. Fra barnsben har det at skabe billeder haft min store interesse. Og hvor det dengang var farveblyanter på papir og lignende, blev det i mit voksenliv erstattet af pensler og lærred. Jeg maler meget alsidigt: landskaber, blomster, abstrakt, ikoner, engle og buddhaer.

Jeg manglede imidlertid viden om forskellige teknikker, så langt om længe, meldte jeg for 28 år siden til et tegne/akvarel-kursus. Her igennem fandt jeg hurtig frem til at det at male skaber en dyb indre tilfredsstillelse. Tankerne står stille – som en dyb meditation, hvor det er umuligt at tænke på andet end former og farver.

Siden har jeg suppleret mine kunstneriske kompetencer hos flere forskellige kunstnere. Blandt andet har jeg fået undervisning i 10 år hos en kunstner i Dragør. Der ud over har jeg været på forskelige kurser og kunsthøjskoler. Jeg har ofte - sammen med min fantastisk inspirerende malegruppe - været hos private kunstnere rundt i landet og på kunstrejser blandt andet til Toscana og Berlin.

Efter et kursus på Samsø hos Lasse Weimann, hvor jeg for første gang stiftede bekendtskab med de store penselstrøg og akrylmaling, fandt jeg endelig den fuldkommenhed i billedkunsten, som mit hjerte banker for.

I starten af min karriere som billedkunstner var det primært til glæde for mig selv, men jeg fandt jeg ud af, at andre også kunne glædes og inspireres af mine værker. Derfor begyndte jeg mere målrettet at arbejde med min billedkunst og har de seneste år lavet værker på bestilling til både ind- og udland.

Udstillinger

P&O Nedlloyd Limited, Compagniets Vingård Jersey, Maersk Agency Danmark A/S, Arkitektforbundet, KI og DM - Dansk Magisterforening.