Stemningsbilleder

Stemningsbilleder fra den sidste afholdte MALEWORKSHOP, hvor 3 skønne kreative malelystne kvinder; Dorte, Gitte & Mai-Britt tog kampen op med deres lærreder.
Der arbejdes grundigt med bunden, som er vigtig for det videre forløb, der bygges op og brydes ned. Vekslen mellem tyndt/tyktflydende, vådt/tørt og kaos/ro.
Det bliver væsentligt mere spændende at gå på opdagelse, hvis der er mange lag og maleriet er ordentligt gennemarbejdet.

workshop_5
Vi eksperimenterer med forskellige teknikker. Her viser jeg effekten af at indramme og få skarpe linjer og former ved brug af maletape. Der arbejdes med tusch, kul, skabeloner, pastelfarver, spray, silkepapir og meget andet. Jeg kommer med indput og er med hele vejen i processen, også når der skal sparkes til forsigtigheden 🙂
workshop_10
Mai-Britt er ikke bleg for farverne. Hun kaster sig modigt over både den neonorange og turkise på den lilla baggrund. Det ser fantastisk spændende ud med kontraster.
workshop_12
Dorte arbejder med mange tynde lag, så der kommer en lethed i udtrykket. Man fornemmer tydeligt, hvordan man kan gå på opdagelse i maleriet. 3 frække katte på spil. Er lagt på med decoupagelim og silkepapir. En sjov teknik at arbejde med.
workshop_13
Gitte arbejder med de nye teknikker, hvordan man bygger maleriet op med lag på lag og former. Det ikke alle, der synes det er nemt. Og det er det heller ikke, men når man kommer på workshop hos mig, bliver der skubbet lidt til grænserne, hvor man føler man er på dybt vand, for der lære man nyt - men jeg står klar til at hjælpe videre.
workshop_15
Se lige denne skønne elefant. Gitte fik brug af sine nye teknikker til baggrunden, hvor hun fik meget forærende ved den spændende opbygning af lag på lag. Se letheden og løbeteknikkerne og hvad det gør ved maleriet. Gitte blev næsten færdig og har nu redskaber til at færdiggøre det derhjemme.
workshop_16
En meget kort og tiltrængt pause, med jordbærtærte og kaffe, blev nydt på altanen i solskin.
workshop_17
Vi har været hele spektret igennem, leg, pjatteri, frustrationer, glæde, grin, hygge og en masse nye teknikker. Nogle blev færdige med et maleri, andre blev ikke færdige, men alle har nu nye teknikker til at lege videre med derhjemme. Tusind tak til Dorte, Gitte og Mai-Britt for en super hyggelig weekend. Hold øje med min hjemmeside, hvis du vil med på en maleworkshop en dag.