Undervisning

Privat undervisning i maleri

Kunne du tænke dig en dag i mit atelier - med fokus på akryl-maleri, hvor jeg guider dig igennem maleriet og lærer dig mine teknikker? Så er du velkommen hos mig, til privat undervisning i Kastrup.

Når du kommer til undervisning hos mig, lære du dels alle mine teknikker. Jeg lærer dig, hvordan du bygger maleriet op fra start til slut, hvordan det vil sige at skabe i processen. Jeg er hele tiden med dig, giver feedback og gode råd, når du har brug for det. 

Mit atelie er lyst og hyggeligt. Det ikke kæmpe stort, men der er plads nok til at skabe smukke malerier.

Undervisningen er for dig som nybegynder, men også dig der er erfaren, men trænger til et kærligt spark og ny inspiration. For mig er det vigtigt med en uformel og afslappet atmosfære - det skal være sjovt og hyggeligt - og alle er velkomne.

Jeg tilbyder både ene- og holdundervisning. Kan du samle en gruppe på max. 5 personer laver jeg et hold i mit atelier. Vi finder en dato, der passer alle.

Det praktiske

Vi arbejder ved et bord og der er mulighed for at stå ved et staffeli indimellem.

Som udgangspunkt har du selv materialer med som for eksempel lærreder, akrylmaling, pensler, klude, svampe og maletape.

Ved ene undervisning anbefaler jeg, at du medbringer 2-4 lærreder på ca. 1x1 m.

Ved holdundervisning anbefaler jeg, at du medbringer ca. 4 lærreder - og gerne i flere i forskellige størrelser. Dog max. 80x80 cm.

Hvis du ønsker, at jeg skal stå for alle materialer, så kontakt mig for en pris. Du har også mulighed for at anvende dele af mine materialer for et symbolsk beløb. Jeg har ekstra maling og lærreder, hvis du i løbet af dagen kommer til at mangle noget.

Du medbringer selv madpakken. Jeg sørger for kaffe/te og lidt af det søde til blodsukkeret.
Det er helt op til dig, om hvor mange pauser du har brug for. Jeg tillader mig dog at spise en rugbrødsmad.

Jeg anbefaler mindst 5 timer, da tiden flyver afsted, når man fordyber sig i et univers, som både er spændende og omfattende.

Ca. 1-2 uger inden undervisningen modtager du en uddybende mail.

For at sikre din plads skal du betale senest 7 dage efter tilmeldingstidspunktet har fundet sted - ellers frigives pladsen til en anden. Vær opmærksom på at tilmeldingen er bindende, og at beløbet desværre ikke tilbagebetales. Du er velkommen til at sælge din plads til en anden. Husk at give besked, hvis dette er tilfældet.

Priser

Eneundervisning
1 times undervisning: 495 kr. 
5 timers undervisning: 2475 kr.

Holdundervisning
1 times undervisning (for hele holdet): 750 kr. 
5 timers undervisning (for hele holdet): 3000 kr.

Kunderne siger

Jeg har været på spændende workshop hos Tina. Det var givende, Tina er dygtig og kreativ og rigtig god til att lære fra sig. Så jeg fik prøvet en masse nye teknikker, som jeg også kan bruge fre… Read more
Mai-Britt Jensen