Reiki-healing

Hvad er Reiki-healing?

Energi, lys og kærlighed. Reiki er universel livsenergi, en betingelse for alt liv her på jorden. Rei står for universel og ki står for energi. Reiki-healing er en over 2.000 år gammel behandlingsform. Reiki er en del af altomfattende og sammenhørende energisystem, som vores eget indre energisystem også er en del af.

Jeg tilbyder nu også behandling hos dig selv. Kontakt mig for yderligere info!

Hvad kan Reiki-healing bruges til?

Reki-healing er alsidig og kan bruges til at behandle stort set alle sygdomme og tilstande, både på mennesker og dyr, er behandlingsformen et sikkert valg.

Reiki er yderst simpelt og samtidig en kraftfuld teknik. Behandlingen er en metode der består af naturlig healing ved håndspålæggelse, en simpel og alligevel ganske kraftfuld helbredelsesteknik, som kan modtages af alle.

Reiki kan ikke gøre skade på nogen punkter. I værste fald er den virkningsløs og i bedste fald sker der mirakler/spontan helbredelse.

Svaghedstilstande og modtagelighed over for sygdom opstår, når kroppens systemer mister energi af den ene eller anden grund (ubalance i kroppen). Mangel på livsenergi kan afhjælpes igennem Reiki-healing. Reiki-healing vil føles som varm og behagelig gennemstrømning af velvære, fred og harmoni i både krop, sind og ånd.

Som healer stiller jeg mig til rådighed som passiv kanal for Reiki-energien, som transformeres ud gennem mine hænder. Når jeg lægger mine hænder forskellige steder på din krop, finder energien selv hen hvor der er mest brug for den, og retter op på ubalancer. Du bringes i harmoni og balance. Reiki-healing virker på babyer, børn, voksne og dyr.

Reiki-healing tilfører også ny livsenergi til dit system, lidt på samme måde som når du føler dig vitaliseret efter en dag i solen, ved havet, i skoven eller et andet sted i naturen, hvor du kan lade op.  Når du har masser af fritflydende livsenergi øges din sundhedstilstand automatisk.

HVAD GØR REKI-HEALING

  • Giver bedre søvn
  • Mindsker stress
  • Giver færre smerter
  • Støtter og styrker dit immunforsvar
  • Hjælper dig til at komme dig oven på efter sygdomme eller skader
  • Er effektiv mod muskel- og ledsmerter, herunder sportsskader
  • Er effektiv mod inflamationer og infektioner
  • Skaber balance og harmoni i sindet
  • Giver mere positivitet og glæde
  • Støtter personlig udvikling

Fjernhealing

Fjernhealing foregår ved, vi aftaler et tidspunkt, hvor jeg sender healing til dig. Om du er hjemme i sofaen eller et helt andet sted er lige meget, det virker alligevel. Du skal bare være et sted, hvor du har ro i den tid, du modtager healingen. Du oplever fjernhealingen som varme - en tilstedeværelse i din krop.

Hvordan det føles at modtage er meget individuelt. Nogle mærker varme, ro, kulde, uro og nogen mærker slet ingenting. Reiki-energien har sin egen indbyggede intelligens. Energien finder selv hen til det sted i kroppen, hvor der er behov for den.

Hvornår har du fået healing nok?
Det vurderer du og jeg sammen. Nogle gange er få behandlinger nok. Andre gange skal der en serie af healing til, før du oplever den ønskede effekt er nået. Dit fokus kan også skifte fra forløsning af et problem, til at handle om at vedligeholde et niveau af velvære og afslapning.

Efter healingen er det en god ide at sørge for ekstra vand og drikke. Drik gerne mere de næste par dage, da behandlingen sætter gang i en udrensning.