Regression

Regression betyder ”at gå tilbage” til tidligere liv - også kaldet forandringsrejse. Regression er en metode til at komme i kontakt med din tidlige barndom, ungdom, nuværende liv eller tidligere liv.

Under en regression vil dine problemer blive synliggjort på en rolig og kærlig måde, og forhåbentlig vil du efter rejsen have en større viden og forståelse for din person.

Vi starter med en samtale, hvor vi pejler os ind på, hvori dine problemer eller adfærdsmønster ligger. Vi identificerer de mønstre, du ønsker at slippe af med eller vil ændre til noget bedre. Derefter forklarer jeg, hvad der foregår under regressionen. Har du spørgsmål, vil vi drøfte dem inden vi går i gang.

Rejsen foregår i en dyb afslappet tilstand via en guidet afspændingsteknik. Det er IKKE hypnose. Du vil til enhver tid være i stand til at sige fra overfor de oplevelser, du ikke har lyst til at se på. I stedet flytter vi fokus bort fra dem.

Efter regressionen vil du være helt dig selv igen, bare mere motiveret, have større perspektiv på livet og de muligheder, der ligger foran dig.

Du kan opnå stor personlig indsigt i dit nuværende liv, ved at gå tilbage til tidligere liv. Du kan få dyb forståelse for de hverdagsmekanismer som du går og slås med. Du får en anden og dybere forståelse i livet, efter at være ført tilbage til tidligere liv. Det skyldes, at du ofte får svar på spørgsmål, du ikke har haft mulighed for at kende.

Regressionen afsluttes med en samtale, for at sikre at alt er godt og er bearbejdet. Mange oplever at måden at se og agere på i forskellige situationer forandres.

Du kan slippe af med uforklarlige bekymringer som frygt, angst, jalousi med mere. Selvværd styrkes og sorg læges i løbet af nogle få sessioner.

Hvis du ikke trives med, hvor du befinder dig i livet, kan regression være med til at skabe klarhed.