Kunderne siger

Sagt om healing ...

Dorte Lund

Jeg føler mig helt tryg under Tinas magiske hænder ♥ Hendes kærlige omsorgsfulde behandling er en lise for krop og sjæl. Spændinger slippes og jeg får ro til at finde tilbage til min krops naturlige balance. Jeg kan kun på det varmeste anbefale alle at prøve ♥

Mai-Britt Jensen

Jeg har været til behandling hos Tina, både i forhold til min manglende smags- og lugtesans og almindelig velvære i krop og sind. Jeg føler mig i gode trygge og meget kompetente hænder hos Tina. Jeg kan kun anbefale at prøve en behandling. Jeg vil fortsætte hos Tina og se om hun ikke også kan hjælpe mig, nu hvor pollensæsonen starter.

June Eilsø

Jeg kom ikke kun for at få en helt fantastisk følelse, af velvære og masser af ny energi, men også for at møde et menneske med helt specielle evner og dyb menneskelig indsigt.

Helle Jørgensen

Jeg har fået healing hos Tina igennem et år, jeg kan og vil ikke undvære det. Jeg glæder mig til hver gang. Det er virkelig noget jeg sætter stor pris på. Er dejlig rolig, afslappet og afklaret når jeg går derfra. Jeg kan kun anbefale det.

Gitte Kjærulff

Hvis du vil unde dig selv en times intens velvære, skal du helt sikkert lade dig blive ført ind i en tilstand som jeg oplever som en helt speciel kombination af total afkobling og stimulering af alle sanser. Tinas behandlinger får kroppen til at give slip på spændinger og skævheder man måtte ankomme med, og man mærker effekten flere dage efter. Jeg kan ikke overraskende varmt anbefale Tinas indlevende, varme og velgørende behandlinger for såvel kropslige som mentale ubalancer!

Monika Holm

Kan varmt anbefale en kanalisering hos Tina. Jeg har prøvet en kanalisering for et par år siden, og den satte skub i nogle tanker - ja ting og sager skete inden i mig. Og den varme og imødekommenhed jeg blev mødt, var tilsammen en større enhed, lige hvad jeg havde brug for ♥
NB : Tinas kanaliserede tegninger er så fine og smukke og kan ligeledes anbefales.

Mette Bauer Nielsen

Jeg vil give Tina min varmeste anbefalinger. Jeg havde igennem meget lang tid haft nakke og skulder smerter som satte sig til en konstant  hovedpine og låst nakke. Jeg havde svært ved at komme igennem en dag på arbejdet uden at måtte tage smertestillende. Jeg måtte derfor, til trods for min modstand imod healing, booke en tid da smerterne ikke var til at holde ud længere.
Allerede efter første behandling kunne jeg gå derfra med mindre smerter og en større bevægelighed i nakke og skuldre, det var en stor lettelse og jeg var meget overrasket over effekten.
Jeg har efterfølgende været der 3 gange og har endnu en tid planlagt. Tina er en utrolig behagelig behandler der forstår at sætte dig i fokus og har evnen til at læse hvem du er og hvad du har behov for med den største respekt for dig.
Behandlingen foregår i lækre omgivelser der får dig til at slappe helt af så du kan nyde behandlingen og finde din indre ro.
Skynd jer at booke en tid,  i vil ikke fortryde.