Kanalisering

Der er så meget vi ikke umiddelbart kan se og høre, alligevel er der masser af støtte og hjælp at hente fra universet. Kanalisering er spirituel vejledning. De åndelige mestre kommer gerne og hjælper os på vej i vores liv med deres kærlige, humoristiske og vise betragtninger og anvisninger. De kender os alle – endda meget bedre end vi kender os selv, og kan derfor kun elske os uforbeholdent... De ser, at vi alle dybest set er skabt af kærlighed, og som sådan er der intet at dømme. Det gør vi som regel selv så rigeligt i forvejen...

De Opstegne Mestre kommer igennem mig som kanal, og jeg fortolker ikke på deres beskeder, da de er direkte leveret til dig gennem mig som ”talerør”. Mestrene giver sig til kende med køn og navn.

De kanaliseringer jeg laver, vil ofte handle om hvor du er her-og-nu, om din personlige udvikling, hvordan du kan leve dit fulde potentiale og hvad der er din sjæls formål. Du har også mulighed for at stille konkrete spørgsmål, som du ønsker De Opstegne Mestres hjælp til.

Jeg opfordrer dig til at bruge din skelneevne og bruge din egen frie vilje, til at fortolke og sortere i, hvad der giver dig mening. Husk at det ikke er den endegyldige sandhed, der bliver givet dig, men at budskaberne blot er inspiration som du kan bruge til hvad du vil.

Kanaliseringen er en hjælp til din udvikling og er ikke nødvendigvis særlig konkret. Hvis du ønsker svar på specifikke spørgsmål, så er det nok ikke en kanalisering du har brug for. I stedet får du måske at vide, hvad du skal arbejde med, for at nå dit/dine mål.

I øvrigt er det svært at sætte tid på begivenheder ude i fremtiden. Vi får ikke altid arbejdet med os selv i det tempo, som vi ønsker, og derfor skubber vi nogle ting, som vil ske, længere ud i fremtiden. Det kan derfor være svært for vore hjælpere i den åndelige verden, at vide, hvornår vi er parate til det nye, som vil ske.

Kanaliseret vejledning kan ske ved at du møder op hos mig, hvor budskaberne vil blive givet til dig - eller mange vælger også at få en skriftlig kanalisering sendt på mailen.

Her er et eksempel på en kanaliseret tegning til mig selv omkring healing & kunst!
Farvepalet, pensel og sol på kunsten - planeterne, Jorden, Mars og Månen - engel der healer og armene over hovedet som sejr.

Kanaliseret/guidet tegning

Når jeg kanaliserer din tegning sætter jeg en proces i gang, hvor jeg bliver guidet til intuitivt at vælge de farver og mønstre du har brug for skal fremkomme.

Tegningen, jeg laver, vil være et billede på dit unikke indivuelle liv, hvor evne, ressourser og læreprocesser, der skal udleves, kommer frem under tolkningen.

Ofte vil det vække genkendelse hos dig - måske ikke på det bevidste plan - men din sjæl genkender det, så bare det at se på tegningen vil healingen og udviklingsprocessen gå i gang.

Med healing mener jeg, at få opløst de blokeringer vi har, som afskærer os fra at mærke vores helbred. Gennem healing bliver vi forbundet med det evige kærlige væsen vi allesammen er.

Vi får som regel også først adgang til indsigterne, når vi er parate til at gøre brug af dem.

Jeg er blot kanal, som kanaliserer og maler fra hjertet, fra et univers der er uden begrænsninger.

Tegningen er i A4-størrelse, tegnet med kridt på papir - og budskabet kommer på en seddel ved siden af.

Klik på billederne for at se dem større.